Bouwbedrijf Bukkems-Willems BV, is een modern middelgroot bouwbedrijf gevestigd in Milheeze.
Binnen de regio zuid-oost Brabant en Noord-Limburg zijn wij al ruim 30 jaar actief op het gebied van Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, uiteenlopend van woningbouw (particulier of seriematig), utiliteit en projecten in de agrarische sector. Er wordt gewerkt in opdracht van gemeenten, het bedrijfsleven, vastgoedbeheerders, architecten, projectontwikkelaars en particulieren.

Bouwbedrijf Bukkems-Willems BV beschikt over gemotiveerde medewerkers en is daarmee groot genoeg voor de grotere projecten, maar tegelijk ook klein genoeg voor korte lijnen en persoonlijk contact.

Vakwerk

Wij zijn een daadkrachtige onderneming waarbij de traditionele bouwmethode de basis is voor een degelijk stukje vakwerk. Bouwwerken van klassiek tot modern, via de juiste kennis, aanpak en uitvoering om het door u gevraagde resultaat te overtreffen.

Innovatief karakter

Door ons leergierige karakter blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en besteden wij aandacht aan scholing en innovatie. Zo is de laatste jaren het bouwen van kelders m.b.v. holle wanden één van onze specialiteiten geworden. Onze meer dan 25 jaar ervaring en de sterke structuur van de organisatie hebben tot gevolg gehad dat wij al jaren een erkend leerbedrijf zijn.

Eigen projecten

Naast het realiseren van uw bouwplannen, ontwikkelt Bouwbedrijf Bukkems-Willems in eigen beheer of in samenwerking met deskundige partners regelmatig eigen projecten in de regio.

Garantie & kwaliteit

Als deelnemer van BouwGarant en Woningborg NV (voorheen GIW) bied Bouwbedrijf Bukkems-Willems BV u naast kwaliteit ook zekerheid. Bouwgarant en Woningborg NV (voorheen GIW) zijn de marktleiders op het gebied van afbouwgarantie en insolventie verzekeringen. Zij stellen strenge eisen op het gebied van liquiditeit, certificering, diplomering en ervaring van de aangesloten bedrijven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het (ver)bouwen onder één van deze garantie regelingen.

 

Werken bij Bukkems-Willems

Op dit moment zijn er geen vacatures.

 

Willy Bukkems

Directeur / eigenaar

Mede oprichter van het bouwbedrijf in 1984.

 

HAN WILLEMS

Directeur / eigenaar

Na zijn instap in het bedrijf in 2009 is sinds juli 2015 met een frisse blik onder naam van beide eigenaren Bukkems-Willems de volgende stap gezet in de dynamische bouwwereld.